Rabu, 01 Desember 2010

Novel Seindah Mawar Berduri

Novel Seindah Mawar BerduriA. SINOPSIS Novel Seindah Mawar Berduri
Khazinatul Asrar…khazanah kerahsiaan.
Seorang gadis yang menyimpan rahsia kesucian hati yang takut dan cinta pada Ilahi di sebalik tabir aurat yang menghijab diri. Dia menjadi siulan ramai lelaki namun falsafah cinta yang dipegangnya menyebabkan dirinya tidak mudah untuk dimiliki. Dia tetap teguh dengan falsafahnya biarpun didatangi dugaan cinta silih berganti.


Khazinatul Asrar mendapat keistimewaan itu kerana rahsia falsafah cintanya pada Ilahi. Cinta yang kudus dan suci.Kehebatan falsafah cintanya itu menyebabkan banyak kumbang yang akur tewas. Mereka tak terdaya menempuhi ranjau dan duri sepanjang perjalanan untuk menyunting mawar idaman. Apakah sebenarnya falsafah cinta Khazinatul Asrar?

Adakah cintanya semata-mata untuk Ilahi lalu meminggirkan lelaki?

Kenapakah ramai kumbang yang tercabar untuk memiliki si mawar yang sedang mekar di Taman Larangan itu? dan banyak lagi persoalan yang perlu diterokai….

Akhirnya muncullah si jejaka pilihan Allah S.W.T buat si mawar berduri, menyingkap seribu satu rahsia kesucian hati di sebalaik tabir cinta Khazinatul Asrar. Bagaimana Khazinatul Asrar akhirnya dimiliki?

Siapakah sang kumbang itu yang berjaya mencari penawar bisa duri wardah?

Yang pasti, novel ini menghidangkan kebenaran janji Allah yang termaktub dalam surah An-Nur, "WANITA YANG TOYYIBAAT ITU UNTUK LELAKI YANG TOYYIBUUN…"

Sucinya cintamu Khazinatul Asrar, seindah mawar berduri…

FATIMAH SYARHA MOHD NOORDIN

Bingkisan tinta ini ditujukan istimewa buat mereka yang mencari kejernihan redho Ilahi dalam percintaan…
Buatmu…PENCARI CINTA SEJATI, CINTA YANG ABADI...
Terimalah….

SEINDAH MAWAR BERDURI…

B. DOWNLOAD Novel Seindah Mawar Berduri
Download Novel Islami Seindah Mawar Berduri disini

Anda sedang membaca artikel tentang Novel Seindah Mawar Berduri dan anda bisa menemukan artikel Novel Seindah Mawar Berduri ini dengan url http://bukukeluargaislam.blogspot.com/2010/12/novel-seindah-mawar-berduri.html,anda boleh menyebar luaskannya atau mengcopy paste-nya jika artikel Novel Seindah Mawar Berduri ini sangat bermanfaat bagi teman-teman anda,namun jangan lupa untuk meletakkan link Novel Seindah Mawar Berduri sebagai sumbernya.

0 komentar:

Posting Komentar

 

firmahn's Profile on Ping.sg